I'm worse at what I do best , and for this gift I feel blessed .
My photo
Lahir pada 1st August di HBKL,anak bongsu dari 6 orang adik beradik , Someone who love music very much , such as Oi! ,Punk Rock and intrested in Photography Art . So blog ni korang boleh follow and tahu serba sedikit tentang aku .

Tuesday, January 17, 2012

Jum order Blackberry murah murah !!

Semua jenis Blackberry yang kat bawah ni aku letak yang mana semua orang mampu beli.
Untuk jenis BB macam Torch dan lain lain ,korang boleh tanya aku kalau nak okay .


Blackberry Bold 9000
RM 450



Blackberry Bold 9700
RM720



Blackberry Bold 9780
RM 900


Blackberry Curve 8520
RM 460


Blackberry Curve 3G
RM 580





Blackberry Javeline
RM 480


* all AP set

No comments:

Post a Comment