I'm worse at what I do best , and for this gift I feel blessed .
My photo
Lahir pada 1st August di HBKL,anak bongsu dari 6 orang adik beradik , Someone who love music very much , such as Oi! ,Punk Rock and intrested in Photography Art . So blog ni korang boleh follow and tahu serba sedikit tentang aku .

Wednesday, February 8, 2012

u just can't compete

aku menyapah orang yang suka memburukkan orang ni,
dulu kau gaduh dengan dia,
kau burukkan dia kat semua orang,macam kau sorang betul,
padahal dulu kau dgn dia dah macam adik abg,
haiisshhhh..

kau buat macam tu nampak sangat kau lemah dan kekurangan wei..
buat hal sendiri lagi bagus dari sibuk jaja cerita pasal orang ni..
bab cakap,macam kau sorang betul dan tahu semua..
wtf?
tu pasal aku malas nak rapat dan lepak sangat dengan kau.

bye :D

No comments:

Post a Comment